Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

Η Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Γ Τάξης Ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Ι.Μ Κίτρους Κατερίνης

Στις 25-4-2024, η Γ τάξη ειδικότητας βοηθών νοσηλευτών είχε την εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης. Ήταν μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας, καθώς μας έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την αξία της φροντίδας και της συνεισφοράς στην κοινότητά μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους  του γηροκομείου όλες ήταν γυναίκες καθώς είναι γυναικείο,  να μάθουν για τις εμπειρίες και τις ιστορίες τους, να τραγουδήσουν παρέα καθώς και να χορέψουν. Αυτή η αλληλεπίδραση ήταν συγκινητική και ενδυνάμωσε τους μαθητές μας, εμπνέοντάς τους να σκεφτούν τον ρόλο τους ως μελλοντικοί επαγγελματίες στον τομέα της φροντίδας υγείας.

Συνομίλησαν με το προσωπικό  έμαθαν τι  σημαίνει να εργάζεσαι στον τομέα της φροντίδας των ηλικιωμένων μια ευαίσθητη ηλικία,  τους ενθάρρυναν να εξερευνήσουν περισσότερο αυτή την επαγγελματική πορεία επίσης  έχουμε  μαθητές με το πρόγραμμα της μαθητείας στο γηροκομείο μίλησαν  μαζί τους για το ρόλο τους και το πόσο ευχαριστημένη είναι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό του εκκλησιαστικού γηροκομείου την προϊσταμένη κ. Στεφοπούλου για την ευγενική υποδοχή.  Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, οι μαθητές μας απέκτησαν μια πλούσια και εμπεριστατωμένη κατανόηση του ρόλου των βοηθών νοσηλευτών και της σημασίας της φροντίδας των ηλικιωμένων στην κοινότητά μας.  Ανυπομονούμε για μελλοντικές επίσκεψής και ευκαιρίες συνεργασίας.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU