Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

Επίσκεψη στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης και στη Φιλαρμονική ορχήστρα του ΔΩΚ

Την Τρίτη 9 Απριλίου  στα πλαίσια του μαθήματος Δημιουργική Απασχόληση, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών/τριων των τμημάτων ΒΥ2 και ΒΥ3 του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης και στη Φιλαρμονική ορχήστρα του ΔΩΚ. Οι μαθητές/τριες συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς Κατσάρα Παναγιώτα, Κωτούλα Ιωάννα και Τρηβιάη Ειρήνη παρακολούθησαν βιωματικό εργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής από την Διευθύντρια Μουσικής Εκπαίδευσης του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, κα.Τσομίδου Μπέττυ και στη συνέχεια ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Τοπαλίδης Ιωάννης παρουσίασε στους μαθητές τα όργανα της φιλαρμονικής ορχήστρας.

fila

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο του ΔΩΚ κ. Κοκαβίδη Γεώργιο, την Δ/ντρια Μουσικής Εκπαίδευσης κα. Τσομίδου Μπέτυ και τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής ορχήστρας κ. Τοπαλίδη Ιωάννη για την υπέροχη φιλοξενία και ενημέρωση.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU