Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ στο Σχολείο μας

Την Τετάρτη 4 Απριλίου φιλοξενήσαμε στην αίθουσα συνεδριάσεων του σχολείου μας τον κ. Κωνσταντίνο Γραμμένο Msc. Διαιτολόγο-Διατροφολόγο που διατηρεί γραφείο Διατροφικής Υποστήριξης στην Κατερίνη, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄τάξης Γεωπονίας τόσο για το επάγγελμα του Διαιτολόγου και τις προοπτικές απασχόλησης καθώς και για τις περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστούν υποστήριξη από έναν διατροφολόγο.

diaitologos

 

Συζήτησε με τους μαθητές για πιθανές διαταραχές που αφορούν στη  διατροφή των εφήβων και τις επιλογές που κάνουν συχνά οι έφηβοι ανάλογα με την εικόνα του σώματός τους, καθώς και για την συσχέτιση ανορεξίας και βουλιμίας. Επίσης αναπτύχθηκε το πρότυπο της Μεσογειακής Διατροφής και επιλύθηκαν απορίες, καθώς και μέσα από παραδείγματα αναφέρθηκε σε Υγιεινές διατροφικές επιλογές και γεύματα στη διάρκεια της ημέρας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την παρουσία του στο σχολείο μας. 

diaitologos2

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU