Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

Eνημέρωση για τις Επιπτώσεις των Ναρκωτικών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του ΑΤ Κατερίνης

Μια σημαντική δράση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης. Το σχολείο επισκέφτηκε κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών της Α΄και Β΄τάξης, για τις «Επιπτώσεις των Ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών».

narkotika

Οι Αστυνόμοι Β΄ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, Φόλιος Γεώργιος και Τζάγκας Θεόδωρος, παρουσίασαν στους μαθητές τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την χρήση κάθε είδους εξαρτησιογόνων ουσιών, τις επιπτώσεις στην υγεία, αλλά έκαναν αναφορά και στις νομικές προεκτάσεις του θέματος. Αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος με τους μαθητές και απάντησαν πρόθυμα στις ερωτήσεις τους. Στην συνάντηση- ενημέρωση ήταν παρών ο Διευθυντής, Αθανάσιος Καρακούσης, αλλά και η ψυχολόγος του σχολείου, Μαρία Αδαμίδου, που συμμετείχε στην συζήτηση και μίλησε για τις επιπτώσεις των ουσιών αυτών στην ψυχική υγεία και την προσωπικότητα του έφηβου.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU