Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

Εκδήλωση προς τιμή του κ. Νικόλαου Αθανασιάδη, πρώην Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών, η μέρα που τιμούμε τους προστάτες των Γραμμάτων, αποτέλεσε ευκαιρία για μια ξεχωριστή εκδήλωση.

                Σε μια λιτή, αλλά συναισθηματικά φορτισμένη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του σχολείου, ο Διευθυντής Αθανάσιος Καρακούσης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης τίμησαν τον επί χρόνια Διευθυντή του σχολείου, κ. Νικόλαο Αθανασιάδη.

εικόνα Viber 2024 01 30 19 58 46 329

                Ο κ. Νικόλαος Αθανασιάδης υπηρέτησε με συνέπεια την Επαγγελματική Εκπαίδευση, καθώς αυτή πάσχιζε να διαμορφωθεί στην σημερινή της μορφή, και διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητα και την διάθεση προσφοράς του. Ο Διευθυντής κ. Καρακούσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στη πορεία του κ. Ν. Αθανασιάδη στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, από τον διορισμό του στη Βέροια, τη μετάθεση στην Κατερίνη και το ΚΕΤΕ στην οδό Κρέσνας, την ανάληψη της διεύθυνσης του 2ου ΚΕΤΕ Κατερίνης, στην συνέχεια του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου που στεγαζόταν στην οδό Τερζοπούλου, ως στις νέες εγκαταστάσεις του 2ου Τ.Ε.Ε. και στην συνέχεια 2ου ΕΠΑ.Λ. στο Νέο Κεραμίδι,  στο οποίο διετέλεσε Διευθυντής επί σειρά ετών και από όπου συνταξιοδοτήθηκε, το 2010.

εικόνα Viber 2024 01 30 14 48 16 917

Στον δικό της χαιρετισμό, η Υποδιευθύντρια του σχολείου, κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου, μίλησε για την πραότητα που τον διέκρινε, το οργανωτικό πνεύμα του και τον σεβασμό στους θεσμούς, αξίες που τον καθιστούν διαχρονικό πρότυπο προς μίμηση.

Ο κ. Αθανασιάδης εξέφρασε συγκινημένος τις ευχαριστίες του, τόσο προς τους ομιλητές, όσο και προς τον Σύλλογο, αλλά και παλιούς συνεργάτες του, που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

 Viber 2024 01 30 14 48 17 383

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ελάχιστο φόρο τιμής, αλλά ταυτόχρονα μας έδωσε την ευκαιρία να εκφράσουμε  την ευγνωμοσύνη μας και την εκτίμησή μας σε έναν άνθρωπο που άοκνα προσέφερε τα μέγιστα στην παιδεία, στους μαθητές και τους συναδέλφους του.

 Ο Δ/ντής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Αθανάσιος Καρακούσης

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU