Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

Eπίσκεψη του Τομέα Υγείας Πρόνοιας κ Ευεξίας του 2ου ΕΠΑΛ στο ΔΙΠΑΕ Θεσσαλονίκης

Ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας κ Ευεξίας του 2ου ΕΠΑΛ (τα τμήματα Βοηθών Νοσηλευτών, Βοηθών Ιατρικών Εργαστηρίων και Βοηθών Βρεφονηπιοκομίας) στις 6/12/2023 πραγματοποίησε  επίσκεψη στο ΔΙΠΑΕ Θεσσαλονίκης . Οι μαθητές/τριες επισκέφθηκαν τα τμήματα Φυσιοθεραπείας, Βιοϊατρικών Επιστημών, Νοσηλευτικής και Αγωγής και Φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία, ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια τους, είδαν τα υλικά που χρησιμοποιεί η κάθε ειδικότητα, πληροφορήθηκαν τον τρόπο λειτουργίας του ΔΙΠΑΕ. 

IMG 20231229 160120 002

Απολαύσανε πολύ την ξενάγηση στα εργαστήρια και περάσανε χρόνο με τους καθηγητές των τμημάτων που ήταν πρόθυμοι να λύσουν την κάθε τους απορία. Οι υπεύθυνοι που μας υποδέχτηκαν εντυπωσιάστηκαν από τα παιδιά μας και άφησαν ανοιχτή πρόσκληση για να τους επισκεφτούν ξανά. Συνοδοί καθηγητές/τριες και μαθητές/τριες ευχαριστούν θερμά  τους υπεύθυνους καθηγητές του ΔΙΠΑΕ Θεσ/νικης των τμημάτων που ξεναγηθήκαν

IMG 20231229 160004 002

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU