Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών του Τομέα Υγείας Πρόνοιας κ Ευεξίας

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο για τον Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας με θέμα “Επίλυση συγκρούσεων και διαχείριση  κρίσεων στο σχολείο και την τάξη” στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ.

 Διοργανώθηκε από την σύμβουλο  εκπαίδευσης Υγείας Πρόνοιας κ Ευεξίας κ. Κατσιούρα Αικατερίνη με εισηγητή  τον κ. Σταύρο Γρόσδο Διδάκτορα Οπτικοακουστικού Γραμματισμού και Δημιουργικής Γραφής στην Εκπαίδευση (Παιδαγωγική Σχολή του Α.Π.Θ).

Αρχικά μίλησε  ο κ. Γρόσδος παρουσίασε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις συγκρούσεων κ διαχείρισης μέσα στη τάξη. Δόθηκε μια  μελέτη περίπτωση και ζητήθηκε από τους καθηγητές/τριες να χωριστούν σε ομάδες και να συζητήσουν την  περίπτωση δίνοντας λύσεις. Έγινε παρουσίαση των λύσεων, οι οποίες συζητήθηκαν στην ολομέλεια.  Ήταν μια άκρως εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα επιμόρφωση.

foto επιμορφωση 2 11 23

 Στο επιμορφωτικό σεμινάριο συμμετείχαν όλοι οι  εκπαιδευτικοί του Τομέα  Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας των σχολικών μονάδων του Ν. Πιερίας  1ο ΕΠΑΛ & Π.ΕΠΑΛ, 2ο ΕΠΑΛ , ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ και του ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.

Ευχαριστούμε την Σύμβουλο κ. Κατσιούρα και τον κ. Σταύρο Γρόσδο για την επιμόρφωση. 

Α. Παπαγεωργίου

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU