Arrow
Arrow
2nd Vocational School of Katerini
Slider

Βιωματικό Σεμινάριο: Κάπνισμα - Εξαρτησιογόνες ουσίες - Εξάρτηση από το Διαδίκτυο

viwmatiko seminario

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015,  στο πλαίσιο του Κοινωνικου Σχολείου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, από τις 11:00 μεχρι 12:45 (4η και 5η ώρα), το  πρόγραμμα ευαισθητοποίησης –προληπτικής παρέμβασης του ΣΣΝ της Δ.Δ.Ε. Πιερίας, «Κάπνισμα-εξαρτησιογόνες ουσίες-εξάρτηση από διαδίκτυο»,  (έγκριση του ΥΠΑΙΘ με αρ. πρωτ. 6693/Δ2/16-1-2015).

Εισηγητές του σχετικού σεμιναρίου ήταν οι:

Χαρίσης Αθανάσιος, Υπεύθυνος ΣΣΝ Πιερίας

Παπαϊωάννου Γιώργος, Κοινωνιολόγος

Βούρα Νοτα, Ψυχολόγος του ΚΨΥ και του ΙατροΠαιδαγωγικού Κέντρου Κατερίνης

Βοσκός Ευάγγελος, Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Πιερίας

Καρυωτάκη Ελεάνα, Ψυχολόγος

Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων ΑΟ1, ΑΓ3, ΒΟΕ και οι καθηγήτριες του σχολείου κα Θεοχάρη  και κα Παπαφωτίου Ολυμπία. Η κα Θεοχάρη, τη φετινή χρονιά, διδάσκει το μάθημα Ερευνητική Εργασία - Project και το θέμα αφορά τις εξαρτησιογόνες ουσίες.  Ως αποτέλεσμα των εργασιών των μαθητών στο πλαίσιο του παραπάνω μαθήματος, παρουσιάσθηκαν κατά τη διάρκεια του βιωματικού σεμιναρίου τα αποτελέσματα της έρευνας (ερωτηματολόγιο), που πραγματοποίησαν οι ίδιοι σε δείγμα  136 μαθητών της Γ' τάξης του σχολείου μας.

 

 

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr