Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, σύμφωνα με το άρθρο 9 της ΥΑ 20833/ΓΔ4/12-2-20 ΦEK456/Tβ/13.02.2020, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκπαιδευτική εκδρομή, καλεί τα ενδιαφερόμενα ταξιδιωτικά γραφεία να καταθέσουν στη Διεύθυνση του Σχολείου σφραγισμένη οικονομική προσφορά το αργότερο την Τετάρτη 1-02-2023, στις 12:00 π.μ. με τις προδιαγραφές που παρατίθενται.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναχώρηση από Κατερίνη για Ηγουμενίτσα (ώρα που θα προταθεί από το πρακτορείο και που θα εξυπηρετεί το πρόγραμμα της εκδρομής, λαμβάνοντας υπόψη και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια). Άφιξη στην Κέρκυρα Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Γεύμα

Επίσκεψη στην πλατεία Λιστών και άγαλμα Καποδίστρια

 ΚΥΡΙΑΚΗ  05 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΠΕ Λευκίμης Εκκλησία Αγ. Σπυρίδωνα Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Μουσείο χαρτονομισμάτων

 ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αχίλλειο Μουσείο Θαλάσσης Παλαιοκαστρίτσα Κανόνι Ποντικονήσι

ΤΡΙΤΗ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ

Παλαιοκαστρίτσα επίσκεψη στην πόλη

 ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναχώρηση από Κέρκυρα  Στάση στα Ιωάννινα και Μετσοβο. Άφιξη στην Κατερίνη το βράδυ

Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: 150+/-5 μαθητές,  9 συνοδοί καθηγητές  και ένας αρχηγός ( σύνολο 10 συνοδοί)

Μετακίνηση: οδικώς, με αναχώρηση τις 04-03-2023 το πρωί από Κατερίνη προς Κέρκυρα και επιστροφή την  Τετάρτη 8-03-2023 με λεωφορείο πολυτελές που να διαθέτει ζώνες ασφαλείας, και κάθε άλλη σύγχρονη διευκόλυνση. Το λεωφορείο θα βρίσκεται στη διάθεση των μαθητών κατά την παραμονή τους στην Κέρκυρα , σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και όλες τις δράσεις τους.

Διαμονή: Σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Για τους μαθητές απαιτούνται δωμάτια τρίκλινα η τετράκλινα, και για τους συνοδούς καθηγητές μονόκλινα, ανάμεσα στα δωμάτια των μαθητών.

Διατροφή: Ημιδιατροφή

Συνοδός - Ξεναγός: Απαραίτητα παρών καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής για επισκέψεις και ξεναγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.

Ασφάλιση: Ασφαλιστική σύμβαση Αστικής Ευθύνης Διοργανωτή εκ μέρους του ταξιδιωτικού πρακτορείου και πλήρης ατομική ταξιδιωτική και ιατροφαρμακευτική ασφάλιση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας ζωής και της κάλυψης πρόσθετων εξόδων περίθαλψης σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, και καθηγητές σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής

Ακύρωση εκδρομής: Σε περίπτωση που η εκδρομή δεν πραγματοποιηθεί λόγω ανωτέρας βίας ή έλλειψης έγκρισης της μετακίνησης από αρμόδιους φορείς, δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση του σχολείου ή των μαθητών και εφόσον το ταξιδιωτικό πρακτορείο έχει εισπράξει χρήματα, υποχρεούται σε επιστροφή.

Κοστολόγηση εκδρομής: Σαφής υπολογισμός (α) του συνολικού κόστους της εκδρομής (με όλους τους φόρους και τα τέλη) (β) της τελικής τιμής ανά μαθητή(συμπεριλαμβανομένου του κόστους συμμετοχής των συνοδών καθηγητών) και (γ) Έκδοση ονομαστικών αποδείξεων για κάθε μαθητή.

Εγγυήσεις: Εγγυητική επιστολή διεκπεραίωσης της εκδρομής και υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ και εγγυητική επιστολή διεξαγωγής της εκδρομής.

Αποδείξεις: Έκδοση από το ταξιδιωτικό γραφείο ονομαστικών αποδείξεων για κάθε μαθητή.

Ποινική ρήτρα: 500 ευρώ του συνολικού ποσού της εκδρομής θα αποτελεί και την ποινική ρήτρα που θα καταβληθεί στο έπακρον μόνο εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της Σύμβασης.

Η αξιολόγηση των προσφορών και η επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 14 Υ.Α. 20883/ΓΔ4/2020 (ΦΕΚ 456/Β/13-02-2020). Ο διαγωνισμός δεν είναι αποκλειστικά μειοδοτικός αλλά και ποιοτικός. Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που θα εγγυάται την καλύτερη και ασφαλέστερη οργάνωση της εκδρομής.


Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας (http://dide.pie.sch.gr)

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Αθανάσιος Καρακούσης

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU