Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

Δράση " Ολοι διαφορετικοί, Ολοι Ισοι" στα πλαίσια της ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης και του ΕΕΕΕΚ συμμετείχαν σε μια δράση ευαισθητοποίησης, χρησιμοποιώντας τις κάλτσες ως σύμβολο διαφορετικότητας. Ομάδες μαθητών κρέμασαν κάλτσες στους χώρους των σχολείων, θέλοντας να δείξουν ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και πολύτιμος. Το ένα μέλος του «ζευγαριού» στόλισε το δικό του σχολείο, και το άλλο έκανε το ίδιο στο άλλο σχολείο, στέλνοντας έτσι ένα κοινό μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης.

20251203 150014

Στη συνέχεια διαβάσαμε τους Κανόνες Συμπεριφοράς στην καθημερινή μας επικοινωνία με άτομα με Αναπηρία, και τέλος ακούσαμε το Παραμύθι " Τι έχει ο Γιάννης; Μιλώντας στα παιδιά για τον αυτισμό". 

20251203 114017

Η φράση "όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι"αναδεικνύει τη σημασία της διαφορετικότητας και της ισότητας.

 

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU