Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

Εκπαίδευση του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του 2ου ΕΠΑΛ στην ΚΑΡΠΑ από τους Διασώστες - Εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Κατερίνης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση των μαθητών/τριων της τρίτης τάξης του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας  (ειδικότητας: Νοσηλευτικής, Μικροβιολογίας Ιατρικό-Βιολογικό και Βρεφονηπιοκομίας) στην ΚΑΡΠΑ από τους Διασώστες-Εκπαιδευτές ΕΚΑΒ Κατερίνης.

KARPA

Οι μαθητές/τριες του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης   εκπαιδεύτηκαν στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή,  στη πλάγια ασφαλή θέση,  καθώς πνιγμονή τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Όλοι οι συμμετέχοντες, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκπαιδευτική διαδικασία από τους έμπειρους και με ιδιαίτερη μεταδοτικότητα διασώστες – εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, εκπαιδεύτηκαν πάνω σε προπλάσματα τις τεχνικές και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε ενδεχόμενα περιστατικά που θα συναντήσουν στη ζωή τους, υπήρχε ενεργό συμμετοχή από όλους.

 ΚΑΡΠΑ

Οι καθηγητές και οι μαθητές του  Τομέας Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης  ευχαριστούν  θερμά την κ. Δέσποινα Χαρίση καθώς και το προσωπικό του ΕΚΑΒ Κατερίνης (εκπαιδευτές-διασώστες) για την άψογη συνεργασία, την εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση προς τους μαθητές/τριες και ευελπιστούν σε παρόμοιες μελλοντικές δράσεις συνεργασίας.

ΕΚΑΒ

Η Τομεάρχης του Τομέα Υγείας Πρόνοιας κ  Ευεξίας  Α. Παπαγεωργίου

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU