Εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πενταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Ναύπλιο

Εκτύπωση

Σχετ.: ΥΑ 20883/Δ412-2-2020 (φεκ 456/112-02-2020 Τ. Β’)

 

 

Προσκαλούμε Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν στη Διεύθυνση του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Κατερίνης  σφραγισμένη προσφορά μέχρι και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, και ώρα 12:00 το μεσημέρι, για τη διοργάνωση πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στο Ναύπλιο στο πλαίσιο προγράμματος σχετικά με την ιστορία τον πολιτισμό και την παράδοση. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί οδικώς με λεωφορεία  ελεγμένα που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για την μετακίνηση μαθητών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εκδρομή κατά προτίμηση  θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 31 Μαρτίου 2023. Εναλλακτική ημερομηνία σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ξενοδοχείων 30 Μαρτίου έως  3 Απριλίου 2023

 

Για τη σύνταξη της προσφοράς αυτής, παραθέτουμε τα εξής στοιχεία:

  1. Αριθμός μετακινουμένων: 105+/- (3)  μαθητές και δέκα  (6) συνοδοί καθηγητές.
  2. Χρονική διάρκεια εκδρομής: 5 ημέρες (4  διανυκτερεύσεις)

Παρακαλούμε, επίσης, κατά τη σύνταξη της προσφοράς να λάβετε υπόψη σας και τα εξής:

Θα περιλαμβάνει:

.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι:

Μαζί με την προσφορά θα πρέπει να κατατεθεί Υπεύθυνη Δήλωση ότι το πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το  οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η αποσφράγιση και ο έλεγχος των προσφορών θα γίνει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 από επιτροπή που θα απαρτίζεται από το Διευθυντή του σχολείου, τον αρχηγό της εκδρομής, έναν ακόμη εκπαιδευτικό του σχολείου, έναν εκπρόσωπο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και έναν μαθητή – εκπρόσωπο των μαθητικών κοινοτήτων.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία.

                                                                                       Ο Διευθυντής

Καρακούσης Αθανάσιος