Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη τομέα Πληροφορικής στο Α.Π.Θ.

Την Τετάρτη, 17/4/2019, μαθητές της Β' και Γ' τάξης του τομέα Πληροφορικής του σχολείου μας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επαφή των μαθητών με ένα τμήμα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που άπτεται των ενδιαφερόντων τους.

Μετά την υποδοχή μας από την κα. Παιάνα Βασιλική, υπεύθυνη της Γραμματείας του τμήματος Πληροφορικής, οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον κ. Δραζιώτη Κωνσταντίνο, Λέκτορα του τμήματος, σχετικά με τη λειτουργία του, τις κατευθύνσεις και τα μαθήματα που παρακολουθούν οι φοιτητές, καθώς και τις δυνατότητες εργασιακής αποκατάστασης τους. Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με θέματα προγραμματισμού και ασφάλειας δικτύων και έγινε αναφορά σε τεχνολογίες ανοικτού κώδικα που επιλύουν μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ασφάλειας στο Διαδίκτυο.  

Εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου, του υπεύθυνου τομέα Πληροφορικής και των συνοδών καθηγητών, ευχαριστούμε το Τμήμα Πληροφορικής που αποδέχθηκε το αίτημα επίσκεψης. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Δραζιώτη για τις γνώσεις που μετέδωσε στους μαθητές μας και την κα, Παιάνα για την γόνιμη επικοινωνία που είχαμε κατά τη φάση διοργάνωσης της διδακτικής επίσκεψης. 

episkepsi Thessaloniki 17 04 2019

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU