Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υoung Βusiness Τalents 2018

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού επιχειρηματικών ταλέντων (Υoung Βusiness Τalents)

Την Παρασκευή 13 Απριλίου ολοκληρώθηκε ο πανελλήνιος διαγωνισμός επιχειρηματικών ταλέντων (young business talents), στον οποίο συμμετείχε και το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης με την ομάδα GIRLGANG, αποτελούμενη από τις μαθήτριες: Βαμβακάκη Ελευθερία, Γεωργιάδου Βασιλεία και Νταμπώση Αναστασία και υπεύθυνη καθηγήτρια την Πετρίδου Θεοδώρα.

ybt april2018

Στον τελικό προκρίθηκαν 75 ομάδες, από τις 660 συνολικά απ' όλη την Ελλάδα που έλαβαν μέρος από την αρχή του διαγωνισμού, οι οποίες σχημάτισαν 15 προσομοιώσεις-ομίλους εταιρειών ανά 5. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να καταρτίσουν επιχειρηματικά σχέδια που συμπεριελάμβαναν αποφάσεις για την Παραγωγή, τη Χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό των εταιρειών τους. Σε κάθε προσομοίωση η πρώτη σε κερδοφορία ομάδα μαθητών-επιχείρηση κατέλαβε την 1η θέση και χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ. Πρώτη (1η) στον όμιλό της αναδείχθηκε και η ομάδα του σχολείου μας που συμμετείχε στο μεγάλο τελικό.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU