Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διδακτική επίσκεψη του τμήματος Ιατρικών εργαστηρίων στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στις 19-11-2015

Την Πέμπτη 19-11-2015 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των μαθητών του τμήματος ΒΥΕ του σχολείου μας ,στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και συγκεκριμένα στο χώρο του Μικροβιολογικού,Αιματολογικού και Βιοχημικού τμήματος του νοσοκομείου.

episkepsh nosokomeio

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια και παρουσία τεχνολόγων ιατρικών εργαστηρίων παρακολούθησαν μια ημέρα εργασίας στα τμήματα.Πως γίνετε η λήψη των δειγμάτων,η καταγραφή ,πως πραγματοποιούνται οι διάφορες εξετάσεις στους αυτόματους αναλυτές και πως καταχωρούνται  και στέλνονται τα αποτελέσματα.

episkepsh nosokomeio2

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν την προϊστάμενο Κα Μαρία Μπούμπαρη που μας δέχθηκε στα εργαστήρια,καθώς και την Κα Ζωή Καϊμακάμη και την Κα Κατερίνα Τσάτσου για τον χρόνο τους ,για να ξεναγήσουν τους μαθητές στους χώρους εργαστηρίων.

 

episkepsh nosokomeio3

Να συγχαρούμε και τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΒΥΕ του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης για την άψογη συμπεριφορά  τους κατά την παραμονή στους χώρους του νοσοκομείου.

Οι καθηγητές/τριες

Δελήμπαλτας Παναγιώτης και Ροδίου Δάφνη

episkepsh nosokomeio4

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU