Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο κέντρο ημέρας 4 εποχές και το σπίτι των μουσών

Οι μαθητές του τμήματος νοσηλευτικής με συνοδούς καθηγητές Παπαγεωργίου και Τζουρά επίσκέφθηκαν το "Κέντρο ημέρας 4 εποχές" και  "το Σπίτι των Μουσών". Πρόκειται για μια νέα σύγχρονη και πρωτοποριακή αποκαταστασιακή δομή του Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν.Κ. Απευθύνεται σε ενήλικα άτομα με ψυχικές διαταραχές, κινητικές αναπηρίες, κοινωνικά και κοινοτικά προβλήματα, συμβάλλοντας στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και στην επαγγελματική κατάρτιση, ενώ προωθεί ταυτόχρονα τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Παρέχει εξατομικεύμένη φροντίδα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με σεβασμό στα προσωπικά δικαιώματα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου ασκούνται από εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχονται δωρεάν σε όλους τους πολιτές. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους φιλικούς και φιλόξενους χώρους, ενημερώθηκαν από την κ. Τσανοσίδου Χαρά Επιστημονική Υπεύθυνη και τους υπόλοιπους επαγγελματίες ψυχικής υγείας για τις δράσεις που οργανώνονται. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους για την ενημέρωση και την ξενάγηση στους χώρους.

4epoxes episkepsi1

4epoxes episkepsi2

4epoxes episkepsi3

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU