Arrow
Arrow
2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LET'S DO IT GREECE

doit 2 web

Η  δράση LET'S DO IT GREECE η οποία διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στη χώρα μας και έχει υιοθετηθεί από εκατοντάδες εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα, γίνεται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση της μαθητικής-εκπαιδευτικής κοινότητας για την προστασία του περιβάλλοντος, τα σχολεία που συμμετέχουν στη δράση καθαρίζουν, εξωραΐζουν και αναδεικνύουν την αισθητική των σχολείων τους σε κάθε γωνιά της χώρας.

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετέχει για πρώτη φορά στην εν λόγω δράση αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της αισθητικής του περιβάλλοντος σχολικού χώρου στη δημιουργία ενός ελκυστικού και ευχάριστου κλίματος για μάθηση, έκφραση και δημιουργία.

Μαθήτριες και μαθητές του σχολείου κάτω από την επίβλεψη και το συντονισμό του Υπεύθυνου του Τομέα Γεωπονίας κου Ραφαηλίδη Γεώργιου και άλλων εκπαιδευτικών  καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου, περιποιήθηκαν το Βιολογικό Λαχανόκηπο και φύτεψαν δέντρα στο χώρο του parking.

doit 1 web

doit 3 web

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας, φωτογραφικού ή άλλου υλικού χωρίς την έγκριση της σχολικής μονάδας.
Copyright 2017, 2o Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, email: mail@2epal-kater.pie.sch.gr

MENU